Nosaltres

Aprèn de la mà dels millors

Des del seu establiment el 1995 com a empresa privada especialitzada en serveis educatius, el centre ha estat un pioner en la impartició de cursos de formació personal i empresarial. Al llarg dels anys, ens hem dedicat amb passió a ensenyar especialitats informàtiques, així com coneixements en l'àmbit administratiu i normatives vigents, com ara Prevenció de riscos, LOPD i ISO. La nostra ferma convicció que la formació ha d'estar en sintonia amb la realitat laboral ha permès que molts dels nostres estudiants obtinguin feina o millorin les condicions laborals.

Comptem amb àmplies instal·lacions que abasten més de 700 m2, on hi ha 6 aules teòriques i un taller, tots ells equipats per brindar cursos en diverses àrees de formació. Treballem en estreta col·laboració amb empreses, ajuntaments, associacions empresarials, gremis i col·legis de professionals, amb l'objectiu de oferir una formació de qualitat que s'ajusti als pressupostos establerts.

El nostre compromís amb l'excel·lència educativa ha deixat una empremta significativa a la comunitat empresarial de la comarca. Un gran nombre d'empreses a la zona compten amb personal capacitat al nostre centre, cosa que ens omple d'orgull i ens motiva a continuar oferint professionals altament preparats per al mercat empresarial.

El nostre equip d'experts està disposat a col·laborar estretament amb les empreses per dissenyar i implementar plans de formació a mida, enfocats a reciclar les habilitats del personal. A més, oferim un horari flexible d'activitats per facilitar l'accés dels alumnes a la formació tenint en compte totes les situacions laborals i personals.

Al centre creiem que l'aprenentatge ha de ser una experiència grata i estimulant. Per això, ens esforcem constantment perquè els nostres estudiants se sentin motivats i compromesos amb el desenvolupament acadèmic i professional. El nostre compromís amb la qualitat i l'excel·lència ens impulsa a seguir endavant amb entusiasme any rere any, portant la formació al nivell següent i construint un futur brillant per als nostres estudiants i els seus ocupadors.

Política de Qualitat

La Direcció considera la Qualitat com un factor essencial per a l’èxit de l’empresa i que totes i cadascuna de les persones de l’organització són necessàries i responsables de la funció que realitzen.

Bit’s Centre de Formació es compromet a impartir accions formatives que satisfacin plenament les expectatives de qualitat dels nostres clients. Per complir amb aquest compromís, la Direcció implanta un sistema de qualitat conforme la NORMA UNE-EN-ISO-9001:2015, que ha de tenir en compte la participació de tot el personal de Bit’s.

La QUALITAT està basada en els següents conceptes:

·       Anàlisi de les exigències del SOC

·       Realització del servei tenint en compte l’aprenentatge com el principal objectiu de l’Empresa.

·       Implantació, control i millora dels serveis que assegurin la qualitat del servei prestat.

·       Promoure la comunicació amb el client així com altres parts interessades i fomentar així la millora contínua.

·       Garantir el compliment de la legislació aplicable, disposicions legals vigents i altres que l’empresa subscrigui.

 El Sistema de Qualitat de Bit’s, és una responsabilitat de tota l’empresa; té el recolzament de la Direcció i el seu compliment es considera objectiu prioritari.

Deixa'ns un missatge

Utilitzeu el següent formulari per fer-nos arribar les vostres preguntes i comentaris. Ens posarem en contacte amb tu amb una resposta com més aviat millor.