Empodera el teu futur
amb GlobalBits

Connectem el coneixement amb l'èxit

Més de dues dècades impartint la millor formació

Des del 1995, GlobalBits ha estat el referent en formació personal i empresarial com a empresa privada de serveis. Les nostres modernes instal·lacions de més de 700 m2, equipats amb 6 aules teòriques i un taller, perfectament preparats per impartir cursos en diverses àrees de desenvolupament. Col·laborem activament amb empreses, ajuntaments, associacions empresarials, gremis i col·legis de professionals, establint aliances estratègiques per brindar solucions de formació a mida.

Enfocats a formar-te amb el millor professional del teu sector

El nostre enfocament a l'excel·lència educativa ha permès que els nostres alumnes obtinguin habilitats rellevants per al mercat laboral i millorin les seves oportunitats professionals. A GlobalBits estem compromesos amb el creixement i l'èxit dels nostres clients. La nostra passió per l'ensenyament i l'aprenentatge ens impulsa a continuar innovant i adaptant-nos a les canviants necessitats de l'entorn empresarial actual. Uneix-te a nosaltres i descobreix un món de possibilitats per assolir les teves metes personals i professionals.

A GlobalBits l'excel·lència als nostres cursos és la nostra màxima prioritat. Amb més de 25 anys d'experiència, ens sentim orgullosos de brindar una formació de primera categoria, tant a nivell personal com empresarial. El nostre equip d´experts altament qualificats dissenya programes educatius actualitzats i adaptats a les demandes del món laboral. Comptem amb modernes instal·lacions i tecnologia avançada per assegurar un ambient d'aprenentatge òptim. Els nostres cursos estan enfocats a dotar els nostres alumnes d'habilitats rellevants i pràctiques, impulsant el seu creixement i èxit al competitiu mercat actual. Confia en GlobalBits per impulsar el teu futur professional.

Creem els professionals del futur amb millors qualitats

L'èxit dels nostres cursos a GlobalBits es manifesta en el notable creixement professional que experimenten els nostres alumnes. El nostre enfocament en l'excel·lència educativa i l'adaptació a les necessitats del món laboral els proporciona les habilitats i coneixements requerits a les seves indústries respectives.
Els professionals que han passat pels nostres cursos es destaquen als seus camps, aconseguint avenços significatius en les seves carreres. La nostra formació els brinda la confiança per enfrontar desafiaments complexos i prendre decisions informades.

Deixa'ns un missatge

Utilitzeu el següent formulari per fer-nos arribar les vostres preguntes i comentaris. Ens posarem en contacte amb tu amb una resposta com més aviat millor.

Aquest web està finançat per la Unió Europea - Next Generation EU